Renovatie van een interieur met eettafel

Renovatie

Bij elk project komt Christophe bij jou op kantoor of thuis langs om je wensen en verwachtingen te bespreken. Nadien maken we een offerte op en overlopen wanneer wat staat te gebeuren. Eens de werken zijn gestart, houden we je op de hoogte van de stand van zaken, het budget en de planning. Zo kan je altijd bij ons terecht voor vragen of bedenkingen. Want open communicatie vinden wij heel belangrijk. Alleen zo kunnen we renovatiewerken opleveren die voldoen aan jouw verwachtingen en staat niemand voor verrassingen.

Ook voor grootschalige renovaties in het Waasland kan je op ons rekenen. Van aanzienlijke uitbreidingswerken tot het volledig strippen en heropbouwen van een gebouw, professioneel of privaat, kan je op ons team van gepassioneerde bouwvakkers rekenen.

Duidelijk & transparant

Renovatie interieur met een zithoek

Bij elk project kom ik bij jou op kantoor of thuis langs om je wensen en verwachtingen te bespreken. Nadien maken we een offerte op en overlopen wanneer wat staat te gebeuren. Eens de werken zijn gestart, houden we je op de hoogte van de stand van zaken, het budget en de planning. Zo kan je altijd bij ons terecht voor vragen of bedenkingen. Want open communicatie vinden wij heel belangrijk. Alleen zo kunnen we renovatiewerken opleveren die voldoen aan jouw verwachtingen en staat niemand voor verrassingen.

CHRISTOPHE

Bekijk onze referenties

Ook een renovatie op de agenda staan en op zoek naar een betrouwbare partner?

We horen je graag!