Nieuwbouw

Dromen bouwen, is er iets leuker? Wel, wij doen dat elke dag. Onze mannen doen dit voor zowel overheden, organisaties, bedrijven als particulieren. Hieronder vind je een overzicht van het soort projecten waarvoor je ons altijd kan en mag bellen. Uiteraard gelegen in het Waasland, want daar staan we voor: kwalitatief werk opleveren, dicht bij huis. Dat is niet alleen efficiënt en plezant voor ons team, maar ook voor onze klant. Wij spreken de taal én hoeven geen onnodige verplaatsingskosten en uren te rekenen. Win-win dus!

Detail raam
Achteraanzicht appartementen

Appartementen​

Een nieuwe appartementsblok in ontwikkeling? Dan zijn wij de betrouwbare aannemer die je zoekt. Toch als het gaat over kleine of middelgrote appartementsblokken tot 14 units en kiest voor open communicatie en kwalitatief werk. Grotere projecten zijn minder ons ding. Als gepassioneerde vakmannen willen wij echt de werf in handen hebben en de beloofde kwaliteit leveren. We willen strakke planningen en vlotte communicatie blijven bewaren. Vandaar onze keuze om geen ontwikkelingen van 200 units op te nemen. Dit zou teveel onderaannemers met zich meebrengen. Heb je al gemerkt hoe open wij zijn?

Bedrijfs­gebouwen

Een nieuw kantoor met magazijnen, een praktijkruimte met woonst of een inspirerende werkplek,  werkomgeving voor jezelf en je team? Dan gaan ons team vol enthousiasme voor jou aan de slag. Afhankelijk van de complexiteit van de werken, schakelen wij de vakmannen in om het gebouw tot een goed einde te brengen. Want met passie voor ons vak, zetten wij een gebouw waarin jullie jullie passie kunnen uitvoeren.

Bouw van een school buitenaanzicht

Woningen

Eengezinswoningen met kleine tuin tot landerijen met oprijlaan en stallen in het Waasland, wij hebben ze allemaal al gezet. Hoe groot of hoe klein het project ook is, vol passie en met de nodige vakkennis zetten wij de woondroom van onze klant neer. Wij bespreken samen de plannen, de timing en de budgetten en komen tot het gewenste resultaat. Want daar gaan we elke keer voor, het gewenst resultaat voor het vooropgestelde budget. Waarom? Omdat wij graag zonder schaamte buitenkomen in de streek, vol trots de lokale voetbalhelden sponsoren en genieten van wat wij, samen met ons team, elke dag realiseren. En dat levert voor onze klanten kwalitatief werk, zoals het hoort.

Buitenbouw
Bouwlui in gesprek

Andere

Ook voor andere nieuwbouwprojecten kun je beroep op ons doen. Zo bouwden wij al nieuwe scholen, een nieuw chirolokaal, een poolhouse,…

Wat je ook wil bouwen in het Waasland, laat van je horen. We kunnen je vast helpen.

Bekijk onze referenties

Heb je vragen over je nieuwbouw­project? Laat het ons weten!

Neem contact op!